top of page

A HVIM nem csak ígérget! Megkezdték az LMBTQP-lobbi feltárását


Amint azt ígértük a Pride-dal szemben tartott sajtótájékoztatón, és az azt követő közleményben, megkezdtük az LMBTQP-ügynökszervezetek lobbitevékenységének feltárását.


Több alkalommal is felhívtuk már arra a figyelmet, hogy a külföldről finanszírozott LMBTQP-lobbiszervezetek nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek, így a Budapest Pride ellen tartott sajtótájékoztatójukon tett ígéretüket betartva a szervezetek monitorozásának keretében megalkották a Javaslatok a külföldről finanszírozott LMBTQP-lobbiszervezetek káros tevékenységének visszaszorítására című dokumentumot.


Az összeállításból pár ízelítőt bemutatunk, a teljes munka a cikk alján lévő linkről érhető el.


Felhívjuk a figyelmet arra, hogy meg kell szüntetni az LMBTQP-lobbiszervezetek állami szervekkel való együttműködését, hiszen azok az ügyészségbe és a rendőrségbe is beférkőztek, de az Igazságügyi Minisztérium egyes munkacsoportjaiba is beágyazódtak pl: Gyermekek Jogaiért Felelős Tematikus Munkacsoport tagja a Magyar LMBT Szövetség (tagszervezetei a Háttér Társaság, Labrisz Leszbikus Egyesület, Szivárványcsaládokért Alapítvány, Szivárvány Misszió Alapítvány), PATENT Jogvédő Egyesület.


Az ő nyomásukra alkották meg az “előítélet indikátorokat”, melyeket a hazafiakkal szemben folytatott ügyek során alkalmazni kell. Ez nem jelent mást, mint hogy LMBTQP-szervezetek határozták meg azt, hogy a magyar ügyészség és rendőrség bizonyos ügyekben milyen eljárásrend alapján kell, hogy a munkáját végezze! Ilyen indikátor pl: az „Adjon az Isten!” köszöntés, de abszurd módon viselkedési, öltözködési formákat is felsorolnak.


Érdemes külön kiemelnünk a Háttér Társaság költségvetését is. Folyamatosan az üldözöttek szerepében tetszelegnek, de eközben 2022-ben 318 millió forintból gazdálkodhattak, melyből 230 milliót a külföldről érkező pénzek tettek ki.


Annak érdekében, hogy a további társadalomrombolás megfékezhető legyen, felsorolunk néhány szükséges intézkedést, többek között: megszakítani ezen szervezetekkel az állami együttműködéseket, monitorozni kell a tevékenységüket állami szinten, illetve a gyermekvédelmi törvényt szigorítani és konkretizálni.


Továbbá kiemelt szükség van mind az állami szervek, mind a fiatalok számára a normalitás irányába való visszaérzékenyítéseket szervezni, melyek során bemutatják nekik az LMBTQP-lobbi veszélyeit, valamint a normális élet lehetőségét.


Comments


bottom of page