Börtönnel fenyegetik spanyol bajtársainkat

dn_0001.jpg

Január 18-án kezdődött meg a tárgyalássorozata azoknak a spanyol hazafiaknak, akik még 2013 szeptemberében megzavarták a katalán szeparatisták egy rendezvényét Madridban. A baloldali katalánok mögött Spanyolországban működő szabadkőműves fedőszervezetek állnak, így a kormány 1975 óta semmit nem tesz annak érdekében, hogy megakadályozza az ilyen eseményeket.

A "Blanquerna-ügy" (Madridnak ebben a központi negyedében került sor a gyűlésre) tárgyalása az előzetes tervek szerint nyolc napig tart. A bíróság az első tárgyalási napon kinyilvánította, hogy "demokráciára mért legnagyobb csapásként" tartják számon a szeparatista gyűlés megzavarását, annak ellenére, hogy ott erőszakos cselekményre nem került sor.

A gyűlést a "La España en marcha" nevű ernyőszervezet tagjai zavarták meg. A hazafiak élén Pedro Chaparro állt, aki most az ügy első számú vádlottja. Chaparro a Democracia National nevű spanyol mozgalom oszlopos tagja is egyben, mely Mozgalmunk testvérszervezete.

dn_0002.jpg

A nemzeti érzelmű csoportok tagjai az egységes Spanyolország iránti szeretetük által vezérelve jelentek meg a katalánok rendezvényén, jelezve ezzel, hogy nem fogják tétlenül nézni Spanyolország szétszabdalását.

Mozgalmunk őszintén reméli, hogy a spanyol igazságszolgáltatás nem azokat fogja büntetni, akik hazájuk érdekeit szem előtt tartva cselekedtek. Mi magyarok pontosan tudjuk, hogy a szeparatista törekvések hová vezetnek, hiszen országunk 1920 óta nem egységes.

Kitartást kívánunk spanyol bajtársainknak! Fel a Győzelemre!

dn_0003.jpg

Minden jog fenntartva. Kapcsolat: [email protected]